Styrkelse af faget madkundskab i skolen

04.02.19

Af  Ulla Pedersen

Hvad skal børn lære i skolen om mad? Hvor står undervisningen i folkeskolen på dette område?

Siden september 2018 har kandidatstuderende i Folkesundhedsvidenskab ved Syddansk Universitet, Caroline Moos, i forbindelse med et internship praktik i KOSMOS arbejdet med bud på en styrkelse af faget ”madkundskab”. I forbindelse med dette arbejdet er en række lærere blevet interviewet i efteråret 2018 og er bl.a. blevet spurgt om deres holdning til status og kompetencedannelse hos deres elever i faget ”madkundskab”.

Videncenterleder Børge Koch har i den anledning skrevet et indlæg på folkeskolen.dk. Læs det her.

 

 

Kommentarer

KOSMOS nyheder bringes af UC SYD direkte i din mailboksTilmeld dig nyhedsbrev

Cxense Display

Accepter cookies

På ucsyd.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra ucsyd.dk.

Læs mere om cookies her

Accepter cookies