Podcasts om mad og fremtidige udfordringer

06.05.19

Af  Ulla Pedersen

Er du også bekymret over de udfordringer, vi står over for med hensyn til fødevarer, sundhed og bæredygtig udvikling? Så er disse podcasts noget for dig.

The Lancet huser en række tidsskrifter med baggrund i medicinsk forskning, og organisationen har nedsat en arbejdsgruppe,kaldet The EAT-Lancet Commission. Denne arbejdsgruppe er i gang med at indsamle viden om, hvordan fødevarer og et bæredygtigt samfund kan tilpasses de udfordringer, vi står over for.

For at formidle viden ud til et bredere publikum, er der udarbejdet en vifte af podcasts med overskriften "Let’s Rethink Food", og her vil du kunne blive inspireret ved at høre fortællinger og tanker fra ledere, forskere, innovatører og meningsdannere om, hvordan vi skaber sundhed og en bæredygtig fremtid inden for mad, fødevaresektor og miljø.

Find podcasts her og læs også materialet "Food, Planet, Health".

Kommentarer

KOSMOS nyheder bringes af UC SYD direkte i din mailboksTilmeld dig nyhedsbrev

Cxense Display

Accepter cookies

På ucsyd.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra ucsyd.dk.

Læs mere om cookies her

Accepter cookies