Inspiration til bålmad

26.07.21

Af  Ulla Pedersen

Årstiden er til at sidde ude ved bålet og lave mad. Få gode tips til lækre retter og det rigtige udstyr, både hvis du er væk fra civilisationen eller er i bymæssige omgivelser.

Hvordan tænder jeg et bål? Hvilken mad er egnet til bålet? Hvordan sørger jeg for sikkerheden? Hvordan bliver det hyggeligt og giver et godt resultat?

Spørgsmålene kan være mange, når vi gerne vil lave mad over bål, og hvem er bedre at spørge end spejderne? På spejder.dk er der alle mulige typer at tips og tricks: Fra hvordan du sliber en kniv, hvordan du laver gourmetmad, hvordan det er muligt at lave saltvand til drikkevand... listen er næsten uendelig. Uanset om du søger ideer privat eller professionelt, er der nok at tage af.

Besøg spejder.dk

Accepter cookies

På ucsyd.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra ucsyd.dk.

Læs mere om cookies her

Accepter cookies