Kost

Maden er en af de faktorer, der i høj grad påvirker unges sundhed. 70 pct. af de 16-24 årige ønsker at spise mere sundt.

Derfor arbejder mange erhvervs- og produktionsskoler med at skabe sunde rammer ved at tilbyde deres elever gratis morgenmad, let adgang til drikkevand og en god og sund kantine. De skoler, der arbejder med disse tilbud peger bl.a. på, at gevinsten ved at arbejde med rammerne omkring mad og måltider giver mere opmærksomme og læringsparate elever.

Få sparring, hvis du vil arbejde med mad på erhvervsskolen
Siden er redigeret 27.04.2022 
Find inspiration her: Sunde Unge

Accepter cookies

På ucsyd.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra ucsyd.dk.

Læs mere om cookies her

Accepter cookies